Henkel:in tuotenimien muutokset

Henkel:in tuotemerkkien valikoima on kasvanut vuosien varrella yritysostojen seurauksena. Kasvanut tuotemerkistö muutetaan helpommin hahmotettavaksi kokonaisuudeksi ryhmittelemällä liimateknologiatuotteet viiden tuotemerkin alle, ja yhdenmukaistamalla tuotemerkkien ulkoasu. Muutokset tuotenimissä näkyvät asiakkaillemme vuoden 2013 syksystä lähtien.

Tuotenimien muutokset eivät aiheuta muutoksia tuotteiden kemiallisissa koostumuksissa tai käyttötavoissa. Valmistaja pyrkii myös varmistamaan tuotteille haettujen sertifikaattien ja hyväksyntien voimassaolon. Suuressa osassa tuotteita numerokoodit eivät muutu, ja siirtymäaikana käytetään tarvittaessa kaksoisnimiä. Tuotteiden käyttöturvallisuustiedotteet ja tuoteselosteet päivitetään vastaavasti.

Uudet tuotemerkit ovat:

-kuumaliimat

-vesipohjaiset liimaratkaisut

-joustavat liimaus-, tiivistys- ja pinnoitusratkaisut

-pintateknologiaratkaisut

-liima-, tiiviste- ja pinnoiteratkaisut


Hot Melt Oy tulee jatkossakin toimimaan Henkel:in liimausteknologioiden toimittajana. Tuotteita tai tuotemerkkien muutoksia koskevissa kysymyksissä Teitä palvelee myyntihenkilöstömme. Yhteystiedot löydät täältä.