Uudet 3M tuotteet!

3M:n tuotevalikoima on kasvanut uusilla tuotteilla.

  • Kaksikomponenttisten rakenneliimatuotteiden valikoimaan on tullut kaksi uutta akryylipohjaista tuotetta 3M DP8805NS sekä 3M DP8810NS. Kyseiset rakenneliimat ovat tyypillisiin akryylipohjaisiin liimoihin verrattuna lähes hajuttomia, mikä parantaa työskentelymukavuutta, ja lisäksi liimoilla saavutetaan rakenteellinen lujuus erittäin nopesti, joten läpimenoaika on lyhyt. Uusia rakenneliimoja on helpompi varastoida kuin aiemmin, ja pidentyneen käyttöajan ansiosta liimat tuskin vanhenevat hyllyyn. Luonto ja kukkaro kiittää. Uutuustuotteisiin pääset tutustumaan täällä.
  • Ympäristötietoisen ja työterveyttä kunnioittavan tuotannon valinta eristemateriaalien liimaukseen on perinteisen liuotinohenteisen liiman sijasta vesiohenteinen vaihtoehto. Aiemmin vesiohenteisen tuotteen takia on jouduttu tinkimään tuotannon läpimenoajassa, mutta ei enää! 3M Fast Tack 1000NF -vesiohenteinen liima tarjoaa vihdoin nopeudellisesti kilpailukykyisen vaihtoehdon nopeasti haihtuvalla orgaanisella liuottimella ohennetulle liimalle. Katso lisätiedot täältä.
  • Kaksipuolisten teippien 3M VHB- sarja on saanut uuden tulokkaan, joka on saatavana useissa eri paksuuksissa. Uusi VHB RP- tuote tarjoaa VHB -tuotteiden teknologian nyt edullisempaan hintaan. RP- tuote soveltuu yleisimpiin käyttökohteisiin liittämään metallia, puuta ja useimpia maali- sekä muovipintoja. VHB- tuotteisiin ja uuteen RP- tuotteeseen pääset paremmin kiinni täältä.

Lisätiedot ja tarjoukset uusista tuotteista voit pyytää myyjiltämme. Ota yhteyttä!