Verkkokauppa teippijaliima.fi on avattu!

Verkkokaupassa teippijaliima.fi esitellään tuotteet ja niiden myyntierät sekä hinnat, ja mahdollistetaan vaivaton tapa tuotteiden hankkimiseen. Päivitämme säännöllisesti lisää tuotteita, tuotetietoa ja vinkkejä tuotteiden käyttöön verkkokaupan sivuille. Tarkempia tuotetietoja tuotelehtineen löytyy edelleen sivuiltamme hotmelt.fi.

Tiedostamme verkkokauppa-asiakkaidemme tarpeen saada tilatut tuotteet toimitettuna mahdollisimman nopeasti, joten pyrimme esittelemään verkkokaupassa valikoiman, joka löytyy heti varastostamme ja voidaan ilman kuljetusrajoituksia toimittaa myös kuluttaja-asiakkaillemme. Liimatuotteiden osalta verkkokaupan valikoima on varastotuotteidemme osalta rajoitettu. Jos et löydä jotain liimatuotetta verkkokaupastamme, pyydämme ottamaan suoraan yhtetyttä myynti@hotmelt.fi, sillä osa varastoimistamme liimatuotteista toimitetaan toistaiseksi ainoastaan yritysasiakkaille.