Lämpöä johtavat kaksipuoliset teipit

Elektroniikkateollisuuden kehittyessä komponenteilta vaaditaan entistä enemmän suorituskykyä. Komponenttien sivutuotteena ne aiheuttavat lämpökuormaa, joka voi pahimmassa tapauksessa lyhentää koko tuotteen elinkaarta. Tämän vuoksi valmistajat kiinnittävät yhä enemmän huomiota lämmön johtamiseen pois komponenteista. Mekaaniset kiinnitykset sekä kemikaalit eivät välttämättä sovellu juuri kyseiseen kohteeseen, mutta saatavilla on myös teippituotteita.

Hot Melt Oy:n tarjonnasta on saatavilla lämpöä johtava kaksipuolinen teippi 8940, joka on suunniteltu juuri tällaisiin käyttökohteisiin. Teippi on varustettu korkean lämmönkeston liima-aineella sekä täyteaineilla, joiden avulla lämmön siirtäminen pois on mahdollista.

Tuote myydään 280mm x 10m rullissa, mutta me pystymme leikkaamaan rullan teille sopiviin leveyksiin. Kysy lisää!

kuva