Techcon-annosteluventtiilit

Techcon Systems tarjoaa annosteluventtiileitä yksinkertaisista syöttöputkea puristavista venttiileistä tarkkoihin syöttöruuviventtiileihin. Kattava erilaisten venttiilien valikoima takaa tarkan annostelutarkkuuden laajalla viskositeettialueella ja erikokoisilla annostelumäärillä.

Techconin venttiileillä on ominaisuuksia, jotka helpottavat niiden ylläpitoa. Vaihdettavalla materiaalin virtauskanavalla (IMP, Interchangeable Material Path) varustetun venttiilin moduulimainen rakenne mahdollistaa syöttöruuvin ja kammion vaihdon ilman venttiilin irrotusta laitteistosta.

Patentoitu kertakäyttöinen materiaalin virtauskanava (Disposable Material Path, DMP) helpottaa ja nopeuttaa huomattavasti venttiilin ylläpitoa. Kertakäyttöinen virtauskanava on tehty Delrin®:istä ja se on erityisen hyödyllinen annosteltaessa kaksikomponenttisia tai kuluttavia materiaaleja. Virtauskanavan vaihto pitää annostelutarkkuuden korkealla tasolla ja säästää annosteluventtiilin moottoria ja pidentää sen elinikää, koska syöttöruuvi on helppo pitää puhtaana vaihtamalla se säännöllisesti.

Spray-venttiilit soveltuvat matala viskoosisten materiaalien tarkkaan spray-annosteluun. Spray-venttiilit on suunniteltu helposti säädettäviksi ja ylläpidettäviksi.

Karaventtiilit ovat auki-kiinni-tyyppisiä. Yksitoiminen karaventtiili aukeaa kun ilmanpaineella työnnetään kara pois materiaalin virtauskanavan suulta, ja jousi palauttaa karan takaisin kiinni-asentoon. Kaksitoiminen karaventtiili myös suljetaan ilmanpaineen avulla. Karan palautumismekanismista johtuen venttiilissä on automaattisesti materiaalin ”takaisin imu”-toiminto. Karaventtiilit soveltuvat parhaiten keski- ja korkeaviskoosisten materiaalien annosteluun.

Neulaventtiilit annostelevat erittäin tarkasti erikokoisia annoskokoja ja vanan paksuuksia johtuen minimaalisesta materiaalin määrästä neulan jälkeisessä virtauskanavan osassa.

Kalvoventtiileitä suositellaan käytettäväksi kosteudelle herkkien materiaalien kuten syanoakrylaattien (pikaliima) annosteluun. Kemiallisen yhteensopivuuden takaamiseksi tätä ”tiivisteetöntä” venttiilirakennetta on tarjolla myös Teflon®:ista ja Delrin®:istä.

Syöttöputkea puristavat venttiilit ovat yksinkertaisimpia venttiileitä ja niitä voidaan käyttää matalaviskoosisten materiaalien annosteluun. Kyseiset venttiilit käyttävät myös kertakäyttöistä materiaalien virtauskanavaa (DMP).

kuva

Valmistajat

Laajenna näkymä
Tuotekuva
TuotenumeroTS5000DMPTS7000
KuvausRuuvisyöttöinen venttiiliRuuvisyöttöinen venttiili
OminaisuudetKertakäyttöinen materiaalin virtauskanavaVaihdettava materiaalin virtauskanava
Suositeltu viskositeettialue (mPas)30 000 - 1 300 00030 000 - 1 300 000
pituus x leveys x syvyys (mm)149 x 90172,2 x 94 x 56,6
Paino (g)350 g390
Kostuvat pinnatDelrin®, Viton®, Nylonteräs, ruostumaton teräs, polyeteeni (UHMWPE)
Max. materiaalin annostelupaine (bar)2,12,1
Venttiilin minimi aktivointipaine (bar)sähkökäyttöinen ruuvisähkötoiminen ruuvi
Liitännätnaaras luer lock - uros luer locknaaras luer lock
Kiinnitysventtiilituki
Linkit
 
Esimerkkejä erilaisista käyttökohteista:

copyright © Techcon Systems

TS1201 annostelukynä tekee liiman levittämisen siistiksi ja helpoksi verrattuna liimapullojen kanssa työskentelyyn.

copyright © Techcon Systems

TS5623 kalvoventtiilillä annostelu sujuu kätevästi käsin tai venttiili voidaan kiinnittää osaksi laitteistoa.

copyright © Techcon Systems

TS5322 on pienikokoinen karaventtiili, jolla voidaan levittää tarkasti esimerkiksi tiivistemassoja kapeisiinkin välyksiin.

copyright © Techcon Systems

TS5000DMP:ssä on kertakäyttöinen materiaalin virtauskanava, joka on helposti uusittavissa edellisen tukkeutuessa tai kuluessa. Venttiilissä on syöttöruuvi, jolla paksumpienkin materiaalin annostelu onnistuu siististi.

copyright © Techcon Systems

TS5622 kalvoventtiilillä annostelu sujuu kätevästi käsin tai venttiili voidaan kiinnittää osaksi laitteistoa.

copyright © Techcon Systems

TS5420 neulaventtiilillä voidaan annostella tarkkoja määriä.