Techcon -tarvikkeet

Techcon systemsin säiliöt, männät sekä ilmaletkut ja adapterit täyttävät teollisuuden vaatimukset.

700-sarjan säiliöt on valmistettu polypropeenista (PP). Ne ovat silikoonittomia ja kloorittomia. Säiliöitä on tarjolla kolmessa värissä. Kirkas on tarkoitettu yleiskäyttöön, meripihkan värinen tarjoaa UV-valon suojan aina 520 nm asti mutta säiliöön näkee sisälle ja mustan värinen säiliö tarjoaa täydellisen suojan valolta. Säiliöitä on tarjolla viidessä eri kokoluokassa: 3, 5, 10, 30 ja 55 millilitraa. Säiliöt on varustettu kaksoiskierteisellä Luer lock-kiinnitysmahdollisuudella annostelukärkien kiinnitystä varten.

700-sarjan mäntiä on tarjolla kolmea eri mallia. Sininen mäntä ("Easy Flow") on yleismäntä, valkoinen on hieman tiukempi alhaisen viskositeetin nesteille ja punainen mäntä on suoraseinäinen korkean viskositeetin materiaaleille.

Ilmaletkuja ja adaptereita käytetään paineilman syöttämiseen annostelulaitteelta/ohjaimelta säiliöön. 700-sarjan ilmaletkut on valmistettu kestävästä Delrin®:istä. Adapterien tiivis asennus säiliöön on varmistettu Viton®:ista valmistetulla O-renkaalla. Letkuissa on lisäksi urospuolinen pikakiinnitin letkun kiinnittämiseksi annostelulaitteeseen/ohjaimeen.

kuva

Valmistajat

Laajenna näkymä
Tuotekuva
Tuotenumero700-sarjan ilmaletku ja adapteri700-sarjan mäntä700-sarjan säiliö
OminaisuudetIlmaletku ja adapteri 700-sarjan säiliöilleMäntä 700-sarjan säiliöönpolypropeenista valmistettu säiliö
Värikirkas ilmaletku, musta adapterisininen (yleiskäyttö), valkoinen (matalan viskositeetin materiaalit), punainen (korkean viskositeetin materiaalit)kirkas, meripihka (UV-valon suoja 520 nm asti), musta (täysin valolta suojattu)
KokoKaikkiin 700-sarjan säiliöihinKaikkiin 700-sarjan säiliöihin3, 5, 10, 30, 55 ml
Linkit