3M Safety Walk™

Liukastumisesta aiheutuvat onnettomuudet ja kivuliaat vammat aiheuttavat suuria kustannuksia työpaikoilla. Tilastojen mukaan joka viides onnettomuus johtuu liukkaista pinnoista.

  • Liikkuminen kansi-alueilla, käytävillä, portaissa, tikapuissa tai askelmissa (41%)
  • Keittiöalueet, tarjoilu- ja ruokailutilat (20%)
  • Puhdistus, siivoustilat (17%)
  • Laivojen lastaus, purkaus ja ankkurointi (16%)
  • Muut kohteet (6%)

3M Safety-Walk™ Liukastumisestetuotteita on monipuolinen valikoima erilaisiin kohteisiin.

Safety-Walk™ –liukastumisesteteippi vähentää liukastumis- ja kaatumisonnettomuuksia. Tuote on helppo asentaa paikalleen erilaisiin kohteisiin. Asennettavan pinnan tulee olla puhdas ja kuiva.

Safety-Walk™ Työtilamatto on ratkaisu alueille, joihin muita liukastumisen estotuotteita on hankala asentaa tai puhdistus vaatii helposti siirrettävän tuotteen.

Scotch-Weld™ –liukastumisestemassa on tarkoitettu pinnoille, joissa on paljon raskasta liikennettä kuten lastausalueet ja –laiturit, sillat, konehuoneet, laivojen kannet ja säiliöautojen sillat. Safety Walk™ –materiaali kestää vettä, öljyä, maaöljytisleitä sekä lukuisia kemikaaleja ja rasvoja.

Laajenna näkymä
Tuotekuva
TuotenumeroSafety-Walk™ SCSafety-Walk™ SGSafety-Walk™ SGCSafety-Walk™ SRF
KuvausMuotoutuvaYleislaatu keskikarkeaYleislaatu karkeaElastinen hieno
Värimustamusta, kirkasmustakirkas, valkoinen
Paksuus asennettuna (mm)0,90,7 (musta)/ 0,9 (kirkas)1,220,6
Max. käyttölämpötila (°C)7979 (musta)/ 66 (kirkas)7966
OminaisuudetMateriaalin alumiinipohja muotoutuu monimuotoisille pinnoille murtumatta.Erinomainen ja kovaa kulutusta kestävä liukastumisestemateriaaliKarkea liukastumisestemateriaali pinnoille, joille kertyy paksu kerros likaa tai öljyä.Hienon karhea liukastumisestemateriaali pinnoille, joilla liikutaan paljain jaloin.
Linkit3M Safety Walk Technical data sheet 3M Safety-Walk Technical data sheet 3M Safety Walk Technical data sheet 3M Safety-Walk Technical data sheet 
 
Tuotekuva
TuotenumeroSafety-Walk™ SRM
KuvausElastinen keskikarkea
Värimusta, harmaa
Paksuus asennettuna (mm)1,1
Max. käyttölämpötila (°C)79
OminaisuudetKeskikarkea liukastumisestemateriaali pinnoille, joilla kävellään paljain jaloin ja kengillä.
Linkit3M Safety-Walk Technical data sheet 
 

 

Esimerkkejä erillaisista käyttökohteista:
copyright © 3M
3M Safety-Walk, Yleislaatu
soveltuu sileille tasopinnoille, joissa on jalankulku- tai ajoneuvoliikennettä esim. käytävät, tuotanto ja varastotilat, ajorampit ja portaat. Yleislaatu kestää kovaa kulutusta.
copyright © 3M
3M Safety-Walk, Karkea on paras ratkaisu alueille, joissa tarvitaan tehokas liukastumisestesuoja raskaaseen käyttöön öljyisille, savisille pinnoille tai pinnoille, joihin kertyy paksu kerros liukkautta aiheuttavaa likaa.
copyright © 3M
3M Safety-Walk, Muotoutuva
voidaan asentaa epätasaisille pinnoille esim. turkkilevyn päälle. Tuote muotoutuu taipuisan alumiinipohjansa ansiosta. Pinnan karkeus kuten Yleislaatu.
copyright © 3M
3M Safety-Walk Elastinen, Keskikarkea soveltuu pinnoille, joissa liikutaan yleensä avojaloin tai joissa kulutus on kevyttä. Estää liukastumisia esim. urheilulaitteissa ja työvälineissä.
copyright © 3M
3M Safety-Walk Elastinen, Keskikarkea Materiaalin pinnassa on muovinen granulaattikäsittely, joka on pehmeä, mukava ja hygieeninen. Ihanteellinen ratkaisu veneissä, vesiurheiluvälineissä ja pesutiloissa.
copyright © 3M
3M Safety-Walk Elastinen, Hieno Sen pinta on kevyen rosoinen mutta estää tehokkaasti liukastumista esim. lakatuissa puuportaissa ja suihkutiloissa. Käytetään myös kitkaa lisäävänä materiaalina rullissa ja laitteissa.