Teipin annostelulaitteet

3M:n tuotevalikoimasta löytyy käsikatkaisulaitteet yksipuolisten pakkaus- ja sidontateippien sekä kaksipuolisten teippien annosteluun. Liimapisteidenkin annostelu onnistuu kätevästi 3M:n ATG-700 annostelulaitteen avulla.

3M -katkaisulaitteita on kolmea eri lajia:

  • käsikatkaisulaitteet
  • pöytäkatkaisulaitteet
  • automaattisesti käytettävät laitteet

Jokaisesta on saatavilla erilaisia malleja erikokoisten ja erilaisten 3M-teippien annosteluun. Tarpeen mukaan katkaisulaitteen avulla voi sitoa, kiristää, sulkea, suojata jne. ennen varsinaista katkaisua. Kaikkiin kohteisiin katkaisulaitteet on suunniteltu siten, että teipin annostelu on helppoa ja nopeaa.

kuva

Valmistajat

Laajenna näkymä

Teipin annostelulaitteet

Tuotekuva
TuotenumeroATG-700ATG-700 AdapteriVHB teippauslaite
OminaisuudetKäytetään 3M kaksipuolisten ATG-teippien ja SuperDots-liimapisteiden annosteluun.Adapteri 6mm leveitä rullia varten ATG-700 laitteelleTeipin annostelu- ja katkaisulaite kaksipuolisille teipeille jossa 76mm keskiö. Voidaan annostella akryylivaahtoteipit, PE -vaahtoteipit sekä selkäaineelliset kaksipuoliset teipit. Teipin maksimileveys 20mm, maksimipaksuus 1,5mm.
Pakkauskoko1 kpl1 kpl1 kpl
Linkit
 

Pöytäkatkaisulaitteet

Tuotekuva
TuotenumeroScotch C-22Scotch C-23Scotch P-52Scotch P-56
OminaisuudetYleismalli. Tukeva, metallirunkoinen kahden tai yhden teippirullan pöytäteline.Yleismalli, pienempi kuin C-22Esim. pöytään kiinnitettävä muovinen pöytäkatkaisulaite. Yleismalli.Esim. pöytään kiinnitettävä muovinen pöytäkatkaisulaite. Yleismalli.
Teipin leveydet (mm)6 - 506 - 256 - 506 - 100
Linkit
 
Tuotekuva
TuotenumeroScotch P410
OminaisuudetKätevä pienikokoinen pussinsulkijalaite.
Teipin leveydet (mm)6 - 12
Linkit
 

Käsikatkaisulaitteet

Tuotekuva
TuotenumeroScotch H-130Scotch H-150Scotch TI-1756
OminaisuudetYleiskatkaisulaite. Kevyt ja kestävä. Varustettu jarrulaitteella teipin kiristämiseksi.Uusi pakkausteippien katkaisulaite. Vähentää äänekkäiden teippien melua.Kevyt, hyvin tasapainotettu katkaisulaite, jonka kitkajarrun avulla rullan pyörimisvastuksen voi säätää.
Teipin leveydet (mm)6 - 1925 - 5025 - 50
Linkit
 
Esimerkkejä erillaisista käyttökohteista:
copyright ©
Katkaisulaitteet kartongin suljentaan.
copyright ©
Pöytäkatkaisulaitteet eri levyisille teipeille.
copyright ©
Katkaisulaitteet niputukseen ja sidontaan.