SuperDots

SuperDots -liimapisteet ovat tarkoitettu kevyiden kappaleiden kiinnittämiseen. Liimapisteet ovat heti valmiina käyttöön ja tarttuvat helposti erilaisiin materiaaleihin. Liimapisteitä valmistetaan kolmea eri tartuntalujuutta: helposti avattava (Easy Tak), keskiluja (Mid Tak) ja pysyvä (Ultra Tak).

SuperDots -liimapisteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Liimapisteet täyttävät FDA 175.105 ja 175.300 laatuvaatimukset ja liimapisteitä voi käyttää elintarvikepakkauksissa.

Liimapisteitä käytetään monilla eri teollisuuden aloilla: painotuotteiden viimeistelyssä, sopimuspakkaamoissa, suorapostituksissa jne. Liimapisteillä kiinnitetään näytteitä painotuotteisiin, palautekortteja tai käyttöohjeita esitteisiin, muovisia henkilökortteja saatekirjeisiin jne.

Kun liitetään kevyitä materiaaleja tai kappaleita, joko niin että liitos pitää saada helposti auki tai että liitos on pysyvä, SuperDots -liimapisteet tarjoavat monta etua:

  • käyttöönotto on helppoa
  • ei vaadi kalliita investointeja
  • menetelmä on heti käyttövalmis
  • tarttuu ja pitää heti
  • ei palovammoja eikä ärsyttäviä höyryjä
  • siisti ja miellyttävä käyttää

Liimapisteet voidaan annostella joko suoraan rullapakkauksesta tai erillisellä annostelupistoolilla. Annostelupistoolilla on mahdollista annostella yksi tai useampi liimapiste kerrallaan suoraan kiinnitettävään materiaalin. Rullapakkaus kiinnitetään erilliseen jalustaan joka taas voidaan kiinnittää tukevasti vaikka työpöytään mukana seuraavien tarrapalojen avulla.

kuva

Valmistajat

Laajenna näkymä
Tuotekuva
TuotenumeroEasyMidUltra
VäriVäritönVäritönVäritön
Pehmenemispiste74 °C86 °C89 °C
Lämmönkesto-15 - +65 °C-15 - +65 °C-20 - +68 °C
Pakkaukset1500, 2000 ja 5000 kpl1500 ja 5000 kpl2000 ja 5000 kpl
OminaisuudetKevyt tarttuvuus ja siten helposti irrotettavissa kiinteiltä pinnoilta. Ei värjää tai tahraa materiaaleja.Keskiluja pito. Irrotettavissa siististi ja jälkiä jättämättä lujilta pinnoilta.Voimakkaasti tarramainen. Tarttuu agressiivisesti eri materiaaleihin. Tarkoitettu pysyväis-kiinnityksiin.
LinkitSuperDots Easy Tak Technical data sheet SuperDots Mid Tak Technical data SuperDots Ultra Tak Technical data sheet 
 
Esimerkkejä erillaisista käyttökohteista:
copyright © HOT MELT OY
SuperDots -liimapisteillä voidaan kiinnittää muovikortti tai henkilökortti esim. saatekirjeeseen. Kortti pysyy paikallaan lähetyksen aikana mutta voidaan myöhemmin irrottaa siististi.
copyright © HOT MELT OY
SuperDots -liimapisteitä voidaan annostella suoraan rullapakkauksesta. Ohessa video laitteen käytöstä. Video menetelmästä Annostelu pakkauksesta -videosta (4 MB).
copyright © HOT MELT OY
Superdots -liimapisteillä on lukemattomia erilaisia käyttömahdollisuuksia. Niillä voi kiinnittää kevyitä koristeita lahjapakkauksiin, käyttöohjeita tuotteisiin, mainoksia tuotteisiin jne.
copyright © HOT MELT OY
Liimapisteillä voi kiinnittää näytteitä mainoskirjeeseen, kylkiäisiä tai hintalappuja tuotteeseen tai tuotteen pakkaukseen.
copyright © HOT MELT OY
SuperDots -liimapisteitä voidaan annostella yksi tai useampi kerrallaan annostelupistoolilla. Ohessa video laitteen käytöstä. Annostelupistooli -video (8 MB).
copyright © HOT MELT OY
Superdots -liimapisteet ovat verraton apu painotuotteiden viimeistelyssä. Liimapisteillä voi kiinnittää kuponkeja, vastauskortteja, liitteitä mainoskirjeeseen, kansioon jne.