FAQ

Olemme keränneet alle muutamia kysymyksiä sekä vastauksia, joita kohtaamme säännöllisesti.

 

K: Mistä tiedän mikä on järkevin tuote ratkomaan kokoonpano-ongelmani?
V: Yksin ei tarvitse ongelmaa lähteä ratkomaan. Suosittelemme täyttämään yhteydenottolomakkeen, joka löytyy etusivulta kohdasta ”Etsin ratkaisua” tai lähettämään sähköpostia osoitteeseen myynti@hotmelt.fi. Jos Teiltä löytyy näytekappaleet, niitä voi lähettää meille myös koeliimattavaksi ja lähetämme ne takaisin ehdotuksen kanssa.

K: Entä jos sivuiltanne ei löydy sopivaa tuotetta tarpeeseeni?
V: Kotisivuiltamme löytyy kattava paletti tuotteita, mutta tarjontamme on todellisuudessa huomattavasti suurempi koska pystymme toimittamaan paljon tuotteita myös tilauksesta. Suosittelemme tällöin täyttämään yhteydenottolomakkeen, joka löytyy etusivulta kohdasta ”Etsin ratkaisua” tai lähettämään sähköpostia osoitteeseen myynti@hotmelt.fi, jotta voimme yhdessä selvittää tarpeenne.

K: Mitä asioita tulisi huomioida materiaalivalinnassa?
V: Meille tärkeää informaatiota sopivaa tuotetta etsittäessä ovat muun muassa kiinnitettävät materiaalit sekä niiden mahdolliset pintakäsittelyt (mihin liiman/teipin on tarkoitus tarttua?), kiinnitettävien pintojen pinta-alat, tuleeko lopputuote sisä- vai ulkokäyttöön, millaisille olosuhteille sekä rasitukselle tuote altistuu. Jos tarvitsette apua materiaalivalinnassa, pyydämme täyttämään yhteydenottolomakkeen, joka löytyy etusivulta kohdasta ”Etsin ratkaisua” tai lähettämään sähköpostia osoitteeseen myynti@hotmelt.fi.

K: Miksi tarvitaan näin paljon tietoa sopivan tuotteen valintaan?
V: Asiakasapplikaatiot sekä vaatimukset ovat tänä päivänä niin erilaiset, että tarvitaan lukemattomia erilaisia materiaalien sekä annostelumenetelmien vaihtoehtoja, joista voimme löytää vastauksen kokoonpano-ongelmaan. Tavoiteltavan lopputuloksen lisäksi meidän tulee huomioida myös käyttäjä- sekä kustannusystävälliset menetelmät, joilla ideaali lopputulos saavutetaan.

K: Miten tuotteita voi tilata?
V: Standardituotteissa nopeiten tilauksen saa käsiteltyä tilatessanne verkkokaupastamme. Lisäämme säännöllisesti tuotteita verkkokauppaan, jotta valikoima siellä on mahdollisimman kattava.

K: Miten nopeasti tuotteet ovat toimitettavissa?
Jos kyseessä on standardituote ja saatavilla varastostamme, pystymme parhaimmillaan lähettämään tilauksenne saman päivän aikana. Verkkokauppatilauksissamme varastotuotteiden tilaukset pyrimme lähettämään viimeistään seuraavan työpäivän aikana.