Muotoon leikatut teipit

Tuotantomme valmistaa muotoon leikattuja teippipaloja joustavasti protoiksi, ja eri kokoisiin tuotantosarjoihin.

Mahdollisuudet lähes rajattomat

Laserleikkaus mahdollistaa erilaisten muotojen toteuttaminen lähes rajattomasti. Laserleikkausta voidaan hyödyntää etenkin pienissä tuotantosarjoissa, suuremmat volyymit toteutetaan stanssaamalla. Asiakkaan tuotantoprosessi ja kiinnitettävät materiaali määrittävät, mitä teippimateriaaleja voidaan kokoonpanossa käyttää.

Laaja valikoima johtavien valmistajien tuotteita

Tarvittaessa teippejä voidaan käyttää myös lämmönsiirrossa. Toimitamme asiakkaillemme päämiestemme 3M:n sekä Lohmann Tapesin lämpöä johtavia teippejä rullatavarana, sekä muotoonleikattuina paloina.

Teollisuuden protoihin ja kokoonpanoon

Materiaalipalvelun lisäksi käytettävissä on oma tuotantolaitteistomme. Olipa kyse tuotteen prototyypistä tai erikokoisista tuotantosarjoista, toteutamme muotoon leikatut teippipalat joustavalla aikataululla.

Kokonaisvaltaista asiakaspalvelua

Olipa kyseessä sopivan tuotevaihtoehdon löytäminen, materiaalien testaus, teippituotteen valmistus, tai kokoonpanotuotannon materiaalitoimitukset, olemme apunasi teollisuuden teippi- ja liimateknologioissa.

Verkkokauppa teippijaliima.fi palvelee perustuotteidemme näyteikkunana ja ostokanavana. Isommat määrät, erikoistuotteet ja leikattavat teippileveydet ja -palat on tilattavissa myyntimme kautta.

Akryylivaahtoteipit

Kaksipuolisia teippejä on tarjolla laaja valikoima. Tuotteet eroavat liima-aineelta, paksuudeltaan sekä selkäaineeltaan. Kaikkein vaativimmissa käyttökohteissa suositaan tyypillisesti kaksipuolista akryylivaahtoteippiä.

Ota yhteyttä, ja kerro teippitarpeistasi

{

Käytettävissäsi on laadukas ja kattava tuotevalikoima, tuorein tieto ja teknologia, sekä pitkä kokemuksemme eri teippimateriaalien soveltuvuudesta erilaisiin tuotantoprosesseihin, myös haastavissa kohteissa.

- Antero Myllylä, Hot Melt Oy

Tarvitsetko suunnitteluapua?

Jos haluat meiltä suunnitteluapua materiaaleihin, voit luottamuksella laittaa meille alustavaa tietoa projektistasi. Palaamme asiaan haluamallasi tavalla – puhelimitse tai sähköpostitse.

8 + 3 =