Scotch™ ATG-teipit

Nopea, helppo ja tarkka vaihtoehto esim. seuraavan tyyppisissä kokoonpanotehtävissä:

  • Apukiinnitys
  • Liittäminen
  • Kasaus
  • Asettelu


ATG-teippauslaitteella saat oikean määrän teippiä oikeaan paikkaan. Paina liipasinta, teippirulla vapautuu ja voit vetää teippiä haluamaasi kohtaan. Kun päästät liipaisimen ylös, teippirulla lukkiutuu ja voit vetää teipin poikki. Saat teippiliiman juuri haluttuun kohtaan.

Teippauslaite on heti valmis käyttöön. Ei poistettavia suojakorkkeja, maskausta eikä lämmitystä. Teippiliima on aina tasalaatuinen ja -levyinen.

Scotch ATG-teipeillä voidaan kiinnittää useimpia materiaaleja – jopa polyeteeni- ja polypropeenimuoveja. ATG-teipit tarjoavat hyvän lämmön, UV-säteilyn, kosteuden, liuotinaineiden ja ulko-olosuhteiden keston.

Laajenna näkymä
Tuotekuva
Tuotenumero924926928969
Teipin paksuus (mm)0,050,130,050,13
OminaisuudetYleislaatu. Erinomainen tarttuvuus useimpiin paperilaatuihin.Korkealaatuinen teippi. Erinomainen tarttuvuus, lämmön- ja liuottimien kesto.Vahv. kuituselkäaine. Toisella puolella luja ja toisella puolella heikko (=irrotettava) liima-aine.Erittäin hyvä välitön tarttuvuus. Tarttuu useisiin muoveihin.
Liima-aineAkryyliAkryyliAkryyliAkryyli
Lämmönkesto / Minuutteja, tunteja121°C232°C82°C121°C
Lämmönkesto / Päiviä, viikkoja82°C149°C49°C82°C
UV-säteilyn kestoErinom.HyväHyväEi suos. suoraan UV-säteilyyn
Liuottimien kestoHyväEritt. HyväHeikkoKeskink.
Tarttuvuus teräkseen (N/cm)2,716,33,3 (irrotettava)/ 13,08,2
KäyttökohteitaPaperijatkokset, pahvi, filmi tai folio. Pussien ja pakkausten suljenta.Erikoismuovien laminointi. Liittää myös metalleja, tiiviste- ja vaahtomuovi-materiaaleja.Hylsyjen aloitukseen ja sulkemiseen, avattaviin kuoriin ja liitteiden kiinnittämiseen.Paperin, pahvin, eristeiden, tiivisteiden, vaahtomuovien, kankaiden, kumin ja nahan kiinnitys.
Linkit3M 924 Technical data sheet 3M 926 Technical data sheet 3M 928 Technical data sheet 3M 969 Technical data sheet 
 
Esimerkkejä erillaisista käyttökohteista:
copyright © 3M
Helppo pehmusteiden kiinnitys. ATG 700 –teippauslaitteella ATG 926 -teipin annostelu voidaan kohdistaa oikeaan paikkaan.
copyright © 3M
Kansioiden kokoaminen. ATG 700 –teippauslaitteella ja ATG 924 –teipillä kokoaminen onnistuu nopeasti. Teippi pitää heti ja tasku on valmis.
copyright © 3M
Mukava työkalu näyttelytelineiden kokoamiseen. ATG 700 –teippauslaitteella ja ATG 924 –teipillä kartongista valmistettujen tuotteiden kokoonpano tapahtuu nopeasti.
copyright © 3M
Uudelleen avattavat liitokset. ATG –teippauslaitteella ja ATG 928 –teipillä saadaan aikaan liitos, joka voidaan avata tai irroittaa monta kertaa.
copyright © 3M
Erinomainen laatu. Palat 3M 926 -teippiä kiinnittävät reunanauhan sälekaihtimessa. Teippi tarjoaa kestävän ja lujan kiinnityksen suojan valmistuksessa.
copyright © 3M
Ohut, tasainen teippiliima on heti käyttövalmis. ATG 700 –teippauslaitteella voidaan annostella siisti, kaksipuolinen teippi tarkasti oikeaan kohtaan.