3M Scotchmate™

Paina yhteen. Vedä erilleen. Näin helppoa se on. Kun tuotteesi on voitava avata ja sulkea satoja tai tuhansia kertoja, 3M Scotchmate™ – tarranauha on ihanteellinen ratkaisu.

Pienet jäykät koukut kiinnittyvät joustaviin silmukoihin. Tällainen on nopea kiinnitysjärjestelmä, joka lyhentää tuotantoaikaa ja alentaa tuotantokustannuksia.

Scotchmate kestää:

  • vaihtelevia lämpötiloja
  • kosteutta
  • useimpia tavallisia liuottimia

Tarranauhan asentaminen on helppoa. Nauhassa on valmiina tehokkaasti tarttuva teippiliima.

Laajenna näkymä
Tuotekuva
TuotenumeroSJ-3526SJ-3527SJ-352DSJ-3571
Ominaisuudetkoukkupuoli, yleiskäyttöön tarkoitettu liima-aine, kiinnittyy myös PE:iin ja PP:iin.silmukkapuoli, yleiskäyttöön tarkoitettu liima-aine, kiinnittyy myös PE:iin ja PP:iinPakkaus sisältää SJ-3526 (koukku) ja SJ-3527 (silmukka) 5 metriäsilmukkapuoli, korkealuokkainen korkeita lämpötiloja kestävä liima-aine
Värimusta, valkoinenmusta, valkoinenmustamusta, valkoinen
Liima-ainekumihartsikumihartsikumihartsiakryyli
Rakenteen materiaalinylonnylonnylonnylon
Vetolujuus (N/cm2) kovilla pinnoilla9,3 (kiinnitetty SJ-3527:ään)9,3 (kiinnitetty SJ-3526:een)9,3 (kiinnitetty toisiinsa)5,2 (kiinnitetty SJ-3572:een)
KäyttökohteitaOrtoped. tukien kiinnikkeet. Näyttely-/esittelytuotteiden valmistusOrtoped. tukien kiinnikkeet. Näyttely-/esittelytuotteiden valmistusOrtoped. tukien kiinnikkeet. Näyttely-/esittelytuotteiden valmistusErityisesti tuotteisiin, joissa materiaalin on kestettävä korkeita/alhaisia lämpötiloja
Linkit3526 & 3527 Technical data sheet 3M 3526 & 3527 Technical data sheet 3571 & 3572 Technical data sheet 
 
Tuotekuva
TuotenumeroSJ-3572
Ominaisuudetkoukkupuoli, korkealuokkainen korkeita lämpötiloja kestävä liima-aine
Värimusta, valkoinen
Liima-aineakryyli
Rakenteen materiaalinailon
Vetolujuus (N/cm2) kovilla pinnoilla5,2
KäyttökohteitaErityisesti tuotteisiin, joissa materiaalin on kestettävä korkeita/alhaisia lämpötiloja
Linkit3M 3571 & 3572 Technical data sheet 
 
Esimerkkejä erillaisista käyttökohteista:
copyright © 3M
Tämän apuvälineen tukikehikko on kiinnitetty hartiaosan muovirunkoon Scotchmate –tarranauhan avulla. Tukikehikko voidaan irrottaa helposti tarvittaessa.
copyright © 3M
Scotchmate –tarranauhan avulla muovinen säleverho on helppo kiinnittää kylmähyllyn suojaksi. Tarranauha ja kiinnitysteippi kestävät kylmää, kosteutta ja muovien pehmittimiä.
copyright © 3M
Scotchmate –tarranauhaa käytetään urheilukypärien vuoraustyynyjen kiinnittämiseen. Tarranauha tarttuu hyvin myös kaarevilla pinnoilla.
copyright © 3M
Vinyylistä valmistetussa laukussa voidaan käyttää Scotchmate –tarranauhaa, joka kestää vinyylin pehmittimet
copyright © 3M
Scotchmate –tarranauha avulla saadaan tukikenkään säädettävä kiinnitys, joka pitää. Liitos voidaan avata satoja kertoja.
copyright © 3M
Istuintyynyt pysyvät hyvin paikallaan kun ne kiinnitetään Scotchmate –tarranauhan avulla. Tyynyt voidaan helposti irrottaa puhdistamista varten.