Kumppanimme

3M valmistaa innovatiivisia tuotteita useille eri elämänalueille.

Varastostamme löytyy monipuolinen 3M™ teollisuusteippien ja -liimojen valikoima. Voit tiedustella tuotteita ottamalla yhteyttä myyntiimme

AFTC on kaksipuoleisten akryylipohjaisten teippien valmistaja, joka tarjoaa 25 vuoden kokemuksella ekstruusioteknologiaan ja liima-aineiden akryylivahvuustekniikkaan perustuvia innovatiivisia tuoteratkaisuja teollisuudelle ja kaupan alalle.

Hot Melt Oy on Suomen AFTC -edustaja. Voit tiedustella SilverTape® akryylivaahtoteippituotteita ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Bostik -tuotteet ja järjestelmät ovat tunnettuja tuotemerkkejä, ja käytössä maailmanlaajuisesti niin teollisessa valmistuksessa, kuin arjen askareissa.

Hot Melt Oy edustaa teollisuuskäyttöön kehitettyjä Bostik Thermelt® polyamidipohjaisia sulateliimoja. Voit tiedustella tuotteita ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Bühnen on saksalainen, sulateliimojen annostelulaitteita valmistava yritys, joka tarjoaa lisäksi myös kattavan sulateliimavalikoiman.

Voit tiedustella tuotteita ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Fantas-Tak on brittiläinen, ja Euroopan johtava kaupalliseen käyttöön tarkoitettujen helppokäyttöisten ja puhtaiden liimatuotteiden – kuten liimapisteiden ja muiden erikoisratkaisujen kehittäjä, valmistaja ja toimittaja.

Edustamme koko Fantastak -tuoteryhmää Suomessa. Voit tiedustella tuotteista ottamalla yhteyttä myyntiimme.

GrupoDesa on Euroopan johtavia teollisuuden kiinnitystarvikkeiden valmistajia.

Hot Melt Oy toimittaa GrupoDesa:n Simes- tuotemerkin sulateliimat pakkaavan teollisuuden käyttöön. Voit tiedustella tuotteita ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Henkel on maailman suurin liimavalmistaja liikevaihdolla mitattuna.

Jälleenmyymme useita Henkel’in tunnettuja brändejä, kuten Loctite™, Technomelt™ ja Teroson™. Varastossamme on myös kattava valikoima erilaisia Henkel’in sulateliimajärjestelmiin sopivia kuumaliimatuotteita. Voit tiedustella tuotteita ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Lohmann on yksi maailman suurimmista teippivalmistajista, ja toimittaa erilaisia pitkälle vietyjä ratkaisuja, kuten tarkkojen vaatimusten mukaisesti laminoituja ja muotoon leikattuja tuotteita.

Teemme läheistä yhteistyötä Lohmann’in kanssa Suomessa. Voit tiedustella tuotteista ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Nordson on yhdysvaltalainen yhtiö, jonka tuotteisiin kuuluu erilaiset annosteluun soveltuvat laitteistot.

Hot Melt Oy toimittaa Suomessa Nordson’in DuraBlue™-sulateliimalaitteistot. Voit tiedustella tuotteita ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Permabond valmistaa tehtaillaan Italiassa ja Iso-Britanniassa liimoja ja lukitteita.

Hot Melt Oy on virallinen Suomen Permabond™ -edustaja. Voit tiedustella tuotteita ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Techcon valmistaa tarkkaan annosteluun soveltuvia laitteita, kuten annosteluventtiileitä, -neuloja, säiliöitä ja robottipöytiä.

Hot Melt Oy on Suomen Techcon™ -edustaja. Kauttamme on saatavilla koko Techcon™ -tuotevalikoima. Voit tiedustella tuotteita ottamalla yhteyttä myyntiimme.