Materiaalikonvertointi

Materiaalikonvertointimme luo vaihtoehtoja, ratkaisuja, tehokkuutta ja laatua

Tarjoamme yritysten tarpeisiin, vakioleveyksien lisäksi, määrämittoihin leikattuja teippirullia ja teippipaloja. Kattava materiaalivalikoima ja oma leikkauslaitteisto mahdollistavat niin yksilölliset tuotantoerät, kuin myös räätälöidyt toteutukset.

Teippitukkien leveysleikkureilla leikkaamme täyspitkistä rullista teippimateriaaleja ja pintasuojakalvoja haluttuihin leveyksiin. Laserilla toteutamme muotoon leikattuja teippipaloja. Tuotantomäärät joustavat tuotekehityksen, tuotetestauksen, sekä täysimittaisen tuotannon tarpeiden mukaan – protosta aina suurten volyymien tuotantoeriin.

Parhainta hyötyä palvelumme tarjoaa tuotekehitysvaiheen kautta

Asiantuntemuksemme ja joustava protovalmistus helpottavat liitettäviin komponentteihin sopivan teippimateriaalin valintaa, joka puolestaan auttaa suunnittelijaa hahmottamaan paremmin valitun teipin vaikutukset tuotteen rakenteeseen. Taustatyöstä hyötyvät myös tuotantovaiheet, kun teipin käyttö on huomioitu jo tuotteen suunnitteluvaiheessa. Parhaimmillaan laadukas kokoonpano mahdollistaa laadukkaasti viimeistellyn lopputuotteen.