Tarinamme

Hot Melt on perustettu vuonna 1984. Reilun 30 vuoden aikana on rakennettu hyvä ja vakaa pohja toimia, sekä kehitetty oman alan kokemus ja osaaminen, joka on asiakkaiden hyödynnettävissä. Asiakkaamme ovat yrityksiä pienistä suuriin pörssiyhtiöihin teollisuuden monilta eri aloilta.

Aloittaessaan Hot Melt jälleenmyi vain 3M:n liimoja, ja myöhemmin valikoimaan tuli saman valmistajan teipit ja muut teollisuustuotteet. Matkan varrella on aloitettu yhteistyö myös useiden muiden valmistajien kanssa. Perusajatus on kuitenkin aina ollut sama: töitä tehdään liimojen ja teippien sekä niihin liittyvien tuotteiden parissa. Mutta meille on tärkeää, että tunnemme tuotteet, joita tarjoamme, jotta asiakkaidemme ei tarvitse käyttää aikaa oikean tuotteen etsimiseen. Tuotejakelun lisäksi saatavilla on kokonaisvaltaista apua oikean ratkaisun valintaan. Olemme mielellämme mukana tuotekehitysvaiheesta aina asiakkaamme tuotteen elinkaaren loppuun asti.

Hot Melt tuo nykyään maahan ja jälleenmyy useita eri tuotemerkkejä. Tarkemmin päämiehiimme voi tutustua kumppanimme-osiossa. Meidän edustamamme valmistajat ovat aloillaan johtavia yrityksiä. Ja ajan saatossa muodostunut edustajien ja asiantuntijoiden yhteistyöverkostomme on tehokas ja kattava.

Hot Melt on perheyritys. Hommia paiskitaan nyt jo toisessa sukupolvessa, ja tavoite on jatkossakin pysyä asiakkaidemme toiveiden ja vaatimusten tasolla. Jos yritykselläsi on projekti, johon tarvitsette asiantuntevaa apua, otathan yhteyttä myyntiimme.