Annostelutuotteet

EPX annostelutarvikkeet

 

Kaksikomponenttisten tuotteiden annostelussa käyttäjäystävällisyys sekä -turvallisuus ovat merkittävässä roolissa. Jotta liiman annostelu tapahtuu siististi, sekoitussuhde ei poikkea ja työvaihe olisi mahdollisimman helposti toistettavissa, EPX annostelutarvikkeet antavat huomattavan edun perinteiselle käsin sekoittamiselle.

EPX -liimojen valikoimaamme tukevat annostelussa käytettävät liimapistoolit sekä staattiset sekoitusnokat, joiden avulla voidaan keskittyä olennaiseen eli mahdollisimman tehokkaaseen työprosessiin. Kaksikomponenttisissa tuotteissa tasalaatuinen sekoitus määrittää, käyttäytyykö liima kuten sen odotetaan käyttäytyvän.

EPX -sekoitusnokissa valikoimastamme löytyy tuotteet sekä 50ml että 200/400ml patruunoille riippumatta siitä, mikä sekoitussuhde on kyseessä. Tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota siihen, että sekoitettavuus on mahdollisimman täydellinen ja käytön jälkeen nokan sisään jäävän liiman määrä on mahdollisimman pieni. Otathan yhteyttä myyntiimme, joka suosittelee teille sopivimman sekoitusnokan käyttöön.

Annostelupistoolivalikoima kattaa sekä manuaaliset että paineilmakäyttöiset annostelupistoolit sekoitussuhteesta riippumatta. Manuaalikäyttöiset liimapistoolit ovat kevyitä käsitellä ja edullisia alkuinvestoinniltaan. Pneumaattiset liimapistoolit tuovat etua suuren volyymin käytössä sekä tasaisen annostelumäärän varmistamisessa. Tämän vuoksi suosittelemme valintaa tehdessä huomioimaan käyttäjäystävällisyyden sekä liiman käyttömäärät.