Annostelutuotteet

Techcon tarvikkeet

Korkealaatuisten Techcon -ohjainlaitteiden sekä venttiilien lisäksi tarjontaamme myös ns. kulutustuotteet. Pidämme kattavan valikoiman varastotuotteinamme jotta alla olevia tuotteita on saatavissa heti varastosta. Alla olevien tuotteiden kulutus on hyvin riippuvainen tuotannon tarpeesta, jolloin meidän on mahdollista toimittaa tarvikkeet jopa heti varastosta. Alla lisätietoa tuotteista.

Techcon säiliöt

Techcon 700 -sarjan säiliöt on valmistettu mittatarkasti polypropeenista ja saatavilla kolmea eri säiliöväriä: kirkas yleiskäyttöön, meripihka suojaamaan UV-säteilyltä sekä musta antamaan täydellisen suojan valolta. Säiliön päästä löytyy Luer Lock -liitäntä annostelukärjen asennusta varten. Säiliökokoina saatavilla 3ml, 5ml, 10ml, 30ml sekä 55ml. Pakkauksen mukana toimitetaan valkoinen mäntä, joka soveltuu myös matalan viskositeetin nesteille. Maksimi syöttöpaine 6,9bar. 

Techcon annostelukärjet

Techcon -annostelukärjet edustavat ehdotonta annotelukärkien huippua. Valikoima kattaa suorat sekä taivutetut (45° ja 90°) metallineulat sekä muovikärjet korkeaviskoosisten nesteiden annosteluun. TE-sarjan annostelukärkien metalliputket ovat elektrokemiallisesti kiillotettu, jolloin niissä ei ole purseita ja materiaali pääsee virtaamaan niiden läpi tasaisesti. Kärkeä ympäröivä kuori on valmistettu polypropeenista (PP) ja siinä kaksoiskierre. Muovikuoren väri kertoo metalliputken halkaisijan.

 

 

 

 

TT-sarjan annostelukärjet on valmistettu UV-suojatusta polyeteenistä (HDPE). Kärjet on varustettu kaksoiskierteellä ja yleismaailmallisella luer lock kiinnityksellä. Kartion mallinen rakenne parantaa korkean viskositeetin materiaalien virtausta kärjessä.

Techcon paineastiat

Techcon TS1250 -sarjan painesäiliöt soveltuvat käytettäväksi matalan sekä keskitason viskositeetin nesteiden annosteluun silloin kun neste on pakattu alkuperäispakkaukseen/-pulloon. Astia on jatkuvasti paineistettu, jolloin syöttöä voidaan kontrolloida joko TS1201 -annostelukynällä tai venttiilillä. Saatavilla 2L (TS1254) sekä 5L (TS1258) painestiat.

Techcon TS1201 annostelukynä

TS1201 annostelukynä on käsikäyttöinen puristusventtiili käytettäväksi yhdessä TS1250 -sarjan paineastioiden kanssa. Annostelukynä soveltuu hyvin esim. syanoakrylaattien, anaerobisten sekä UV-kovetteisten nesteiden annosteluun. Tuotetta ei suositella käytettäväksi korkean viskositeetin aineiden kanssa.

Techcon ilmaletkut sekä adapterit

Techcon ilmaletkut sekä adapterit soveltuvat käytettäväksi TS250 – tai TS350 -ohjainlaitteen sekä 700 -sarjan säiliöiden välillä. Ilmaletkun tehtävä on ohjata paineilma ohjainlaitteesta säiliöön, jolloin mäntä työntää nesteen ulos säiliöstä. Standardimitta ilmaletkulle on 0,9m, mutta saatavana myös 1,8m pitkänä.

Techcon DMP -kertakäyttöinen virtauskanava

Techcon DMP -sarjan virtauskanavat on kehitetty säästämään tuotannon kunnossapidon aikaa. Yleisimmät venttiilit vaativat huuhtelun tai puhdistuksen sekä mahdollisia arvokkaiden varaosien vaihtamista tarkkuuden säilyttämiseksi, DMP -virtauskanavat voidaan heittää käytön jälkeen pois ja ottaa uusi tilalle. Tällöin venttiiliä ei tarvitse edes irrottaa tuotantolinjalta vaan vaihto tapahtuu vain kymmenissä sekunneissa.

TS5000DMP -ruuviventtiiliin on saatavana versioita kolmella eri kierteellä, jotka määrittävät syöttövolyymin. DMP5624 -kalvoventtiiliin löytyy vakiokoon virtauskanava, joka kattaa kaikki tarpeet.