Hot Melt Oy on vuonna 1984 perustettu perheomisteinen yhtiö, joka palvelee kokoonpanoteollisuuden asiakkaita tuotesuunnittelusta materiaalitoimitukseen. Jälleenmyymme sekä maahantuomme maailman johtavien valmistajien liima- ja teippituotemerkkejä.

Tarjoamme kymmenien vuosien vahvalla teknisellä kokemuksella ratkaisuja, jotka kehittävät asiakkaidemme toimintaa. Tavoitteemme on olla alamme paras toimija Suomessa.

Toimintamme kasvaessa haemme osaavaan joukkoomme Vantaalle

TUOTANTO-/ VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävässä vastaat ensisijaisesti teippien leikkaustuotannosta ja huolehdit tuotantolaitteiden päivittäisestä kunnossapidosta. Lisäksi osallistut varastotyöskentelyyn, kuten tavaranvastaanotto, purku, keräily ja lähettäminen sekä kirjaukset SAP- toiminnanohjausjärjestelmään.

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on tekninen ammattikoulutus tai vastaavasti kokemusta tuotantoteknisistä laitteista. Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja osaat itsenäisesti organisoida työtehtäviäsi. Sinulla on ajantasaiset tietotekniset valmiudet yleisimmistä ohjelmista, hyvä suomen kielen taito ja fyysistä kuntoa raskaidenkin tuotteiden käsittelyyn. Oletamme sinulta valmiutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme pienen mutta vakavaraisen yrityksen työnantajaksesi, mukavat ja nuorekkaat työkaverit sekä alkuperehdytyksen vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työaika on arkisin klo 8-16. Tehtävä alkaa toukokuussa 2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Antero Myllylä (050 324 1217) 10.4. ja 17.4. klo 15-16.30.

CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 23.4.2019 mennessä osoitteeseen antero.myllyla@hotmelt.fi