Hot Melt Oy on vuonna 1984 perustettu perheomisteinen yhtiö, joka palvelee kokoonpanoteollisuuden asiakkaita tuotesuunnittelusta materiaalitoimitukseen. Jälleenmyymme sekä maahantuomme maailman johtavien valmistajien liima- ja teippituotemerkkejä.

Tarjoamme kymmenien vuosien vahvalla teknisellä kokemuksella ratkaisuja, jotka kehittävät asiakkaidemme toimintaa. Tavoitteemme on olla alamme paras toimija Suomessa.

Toimintamme kasvaessa haemme osaavaan joukkoomme Vantaalle

KOORDINAATTORIA

myynnin tukeen ja markkinointiin.

Tehtävässä vastaat ensisijaisesti asiakaspalvelusta, jossa vastuullesi kuuluvat muun muassa asiakasyhteydenottoihin vastaaminen, tilausten koordinointi ja verkkokaupan ylläpito. Markkinoinnissa painopiste on alussa säännöllisen markkinointiviestinnän aloittamisessa. Tehtävä muotoutuu valitun henkilön osaamisen, kokemuksen ja kehitystoiveiden myötä.

Olet etsimämme henkilö, kun työskentelet mielelläsi asiakkaiden kanssa ja olet asenteeltasi palveluhenkinen. Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta ja omaat hyvät vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot. Olet oma-aloitteinen ja osaat itsenäisesti organisoida työtehtäviäsi. Käytät sujuvasti nykyaikaisia IT-järjestelmiä ja pystyt toimimaan myös englannin kielellä. Haluat oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi sekä yrityksen toimintaa. Arvostamme kaupallista peruskoulutusta, jossa painopisteenä viestintä ja/tai markkinointi.

Lisätietoja antaa Antero Myllylä (050 324 1217) maanantaisin ja tiistaisin klo 15-16.30.

CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 21.3. mennessä osoitteeseen antero.myllyla@hotmelt.fi.