Hot Melt Oy on vuonna 1984 perustettu perheomisteinen yhtiö, joka palvelee kokoonpanoteollisuuden asiakkaita tuotesuunnittelusta materiaalitoimitukseen. Jälleenmyymme sekä maahantuomme maailman johtavien valmistajien liima- ja teippituotemerkkejä. Tarjoamme kymmenien vuosien vahvalla teknisellä kokemuksella ratkaisuja, jotka kehittävät asiakkaidemme toimintaa. Tavoitteemme on olla alamme paras toimija Suomessa.

Toimintamme kasvaessa haemme osaavaan joukkoomme Vantaan toimipisteeseen

VARASTO-/ TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävässä vastaat ensisijaisesti lähtevästä ja saapuvasta tavarasta, lähetysasiakirjojen laatimisesta, saapuvan tavaran kirjaamisesta toiminnanohjausjärjestelmään sekä tuotteiden hyllytyksestä Hot Meltin varastossa. Lisäksi vastaat Helsingin alueella asiakkaiden tiloissa tuotteiden hyllytyspalvelusta sekä varastosaldoista. Teippipalojen piensarjatuotannossa vastaat palatuotteiden valmistuksesta, laadunvalvonnasta, etiketöinnistä sekä tuotantolaitteen ylläpidosta.

Olet etsimämme henkilö, kun olet järjestelmällinen sekä tarkka työssäsi ja olet teknisesti orientoitunut. Sinulla on ajantasaiset tietotekniset valmiudet ja hallitset taulukkolaskennan. Sinulla on aiempaa kokemusta varastoalan työstä tai olet suorittanut opintoja logistiikan alalla. Sinulla on B -ajokortti. Olet tiimipelaaja sekä tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Oletamme sinulta valmiutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme pienen mutta vakavaraisen yrityksen työnantajaksesi kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työaika on arkisin klo 8-16. Tehtävä alkaa helmikuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Antero Myllylä sähköpostitse antero.myllyla@hotmelt.fi tai puhelimitse (050 324 1217) klo 15-16.30 seuraavina päivinä: 30.12.2020, 7.1.2021 ja 14.1.2021.

CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 15.1.2021 mennessä osoitteeseen antero.myllyla@hotmelt.fi.