Uusin Permabond-lanseeraus on vedylle hyväksytty kierretiivistysaine F201HV. Tuote täyttää Inorm KE214:n vaatimukset – virallinen kaasutestausorganisaatio KIWA on hyväksynyt Permabond F201HV käytettäväksi kierretiivistysaineena vetyjakeluverkoston ja yhteensopivien laitteistojen liitoksissa.

 

Permabond F201HV on sitkostettu, erittäin kestävä ja luja anaerobinen kierretiivistysaine, jota voidaan käyttää vedyn kanssa kosketuksissa olevien metallipintaisten liitosten tiivistykseen.

 

Vedyn jakelu maakaasuverkostossa on ollut selvityksessä mahdollisena ratkaisuna maailmanlaajuiseen maakaasun saatavuusongelmaan. Haasteena on kuitenkin se, että vetymolekyylit ovat pienempiä ja räjähtävämpiä kuin maakaasumolekyylit. Tämän vuoksi verkoston ja laitteistojen liitoksilta vaaditaan ehdotonta tiiveyttä turvallisen vedyn jakelun takaamiseksi. Permabond F201HV on testattu ja vedylle hyväksytty, joten se on käytettävissä kierretiivistysaineena kaasulaitteistojen ja putkistojen liitoksissa kaikkialla jakeluverkostossa, missä tapahtuu kosketusta vedyn kanssa.

 

Vedylle hyväksyttyä Permabond F201HV:tä voidaan käyttää metallisten kierreliitosten tai puristusliitosten tiivistämiseen. Toisin kuin perinteiset kierretiivisteet, F201HV jää elastiseksi asennuksen jälkeen. Luja mutta joustava liitos antaa kuitenkin vapauden käyttää sitä myös lämpöelämisen rasituksille alttiissa liitoksissa. Permabond F201HV on erityisen hyödyllinen tiivistettäessä eri metallien, kuten kuparin ja messingin välisiä liitoksia käyttökohteissa, joissa esiintyy lämpötilan vaihtelua.

 

Permabond F201HV on ihanteellinen kierretiivistysaine vedyn käyttöön sopivien laitteistojen, kuten lämpökattiloiden, liesien, kaasumittareiden, lämmitysjärjestelmien ja putkistojen tiivistämiseen. F201HV:n luja ja sitkostettu koostumus tarjoaa pysyvän tiivistyksen, mikä vähentää liitosten löystymisen tai vaurioitumisen riskiä, ja takaa vedyn turvallisen käytön.

Tekniset tiedot: F201HV_TDS

Jos olet etsimässä ratkaisua putkitiivistyksiin, ota yhteyttä myyntiimme sähköpostitse myynti@hotmelt.fi tai soita numeroon 09-561 7400